Način plačila

NAČINI PLAČILA – plačilni pogoji

V spletni trgovini na e-naslovu www.dom365.si ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • Plačilo po ponudbi ali predračunu – s predhodnim nakazilom
  V primeru, da želite vaše naročilo plačati prek ponudbe/predračuna, nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila. V najkrajšem času vam bomo na vaš elektronski naslov poslali ponudbo oziroma predračun. S to ponudbo nato (prek elektronskega bančništva, na poštnem ali bančnem okencu…) plačate naročeno blago. Ko bo plačilo razvidno na našem računu, bomo blago v obljubljenem dobavnem roku odpremili prek dostavne službe na vaš naslov. Če pa ste v naročilu označili osebni prevzem, pa vas bomo kontaktirali za prevzem, takoj, ko bo blago za to pripravljeno. 
 • Prek spleta:
  • S plačilno kartico (Visa, MasterCard, Maestro, American express)
  • Plačilo po predračunu
  • Plačilo po povzetju blaga ( Diners in ostale kartice ali gotovinsko)
 • Plačilo na do 84 obrokov preko povezave 1stavno (Summit leasing)

Brez pologa

Do 3.000 eur samo z osebnim dokumentom
Odobreno hitro
Za stranke vseh bank
Brez skritih stroškov
Na spletni trgovini
Možnost plačila na obroke tudi za tujce

 • Po prednaročilu:
  Za artikle po prednaročilu (izbira barv, materialov, postavitve kuhinj) je ob naročilu obvezno avansno plačilo ali v celoti.

Plačevanje s plačilnimi karticami je varno. Za varnost je poskrbljeno z najboljšimi načini za varovanje zaupnih podatkov.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Podatki o dostavi

STROŠEK PREVOZA PO SLOVENIJI
Kategorije izdelkov Cena prevoza
Označena na spletni trgovini pri košarici  brezplačna
   

Dostavno vozilo mora imeti prost dostop do vhoda, sicer se dostava izvede na najbližjem mestu, na katerem je raztovarjanje mogoče.

Strošek prevoza je naveden na obrazcu pri košarici in se vedno informativno izpiše pred in ob oddaji naročila.

Strošek prevoza je enoten za celo Slovenijo.

ČAS DOSTAVE
 • Dostavna služnba
  Dostava se vrši med tednom do 16.00 ure na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila.
  En dan pred dostavo vas bomo poklicali in sporočili okviren čas dostave.
 • GLS, Pošta Slovenije
  Dostava se vrši med tednom do 16.00 ure na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila.
  Če vas v času dostave ni doma, bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo oziroma prevzem, v primeru, da dostavlja Pošta Slovenije, pa vas blago za prevzem čaka tudi na najbližji poštni enoti.
  Dostava po 16. uri ni mogoča na vseh poštah – v spletni košarici se ob vnosu take poštne številke storitev samodejno onemogoči. Dostava po 16. uri prav tako ni možna za izdelke, ki so težji od 50 kg. V kolikor vam dostavi paket GLS dostavna služba prejmete na sms in na elektronsko sporočilo, ki ste ga nam posredovali obvestilo  o dnevu dostave paketa.
HITROST DOSTAVE

Kako hitro bo naročeno blago pri vas, je odvisno od številnih dejavnikov. Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču je dostava v 3 do 10 ih dneh.  Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Naši komercialisti vas bodo prek elektronske pošte ali po telefonu obvestili o stanju zaloge, o predvidenem dobavnem roku in času dostave. Dostavo opravi dostavna služba, praviloma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najpozneje v roku treh delovnih dni.

Zaradi višje sile, oz. nepredvidenih dogodkov na katere nimamo vpliva (razmere na cestah, okvara dostavnega vozila, bolezen voznika…) se lahko že dogovorjeni čas dostave podaljša. O tem vas bomo kolikor bo mogoče hitro obvestili.

OSEBNI PREVZEM V SKLADIŠČU v Ljubljani
 

Po predhodno oddanem spletnem naročilu, kjer ste za način dostave/prevzema označili osebni prevzem, bomo za vaša naročila blago pripravili v dogovorjenem dobavnem roku na navedenem izdajnem mestu. Takoj, ko so izdelki pripravljeni, vas bomo o tem obvestili z elektronsko pošto, SMS-sporočilom, ali klicem na vašo telefonsko številko.