+386 31 602 727

Dostava in način plačila

Način plačila

Način plačila je možen:

  • Spletno bančništvo – znesek naročila plačate preko spletne trgovine z bančnim nakazilom na naš TRR ali s kartico (Mastercard, Visa, American Express).
  • Naročilo po telefonu 031 602 727 z bančnim nakazilom na naš TRR
  • Kartica – vse debetne in kreditne kartice vseh bank po dogovoru z vašo bančno poslovalnico.

Plačevanje s plačilnimi karticami je varno. Za varnost je poskrbljeno z najboljšimi načini za varovanje zaupnih podatkov.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Dostava izdelka se ob nakupu zaračuna v višini glede na težo ali vrednost naročila.

Podatki o dostavi

Dostava izdelkov poteka preko Pošte Slovenija in dostavne službe. Po tem ceniku je dostava mogoča samo na naslovih po Sloveniji. Izdelki bodo dostavljeni v roku od 2 do 20 delovnih dni od oddaje naročila, v kolikor izdelka ni na zalogi vas o dostavi  obvestimo. Dostava izdelkov, ki jih na zalogi ni bo v razumljivem času.

Stroški paketnega pošiljanja:
Pošta Slovenije ali dostavna služba : se plača v spletni trgovini www.dom365.si ob nakupu izdelka ali pri bančnem nakazilu.

Čas dostave izdelkov: v roku 2-20 delovnih dni od oddaje naročila. V kolikor izdelka ni na zalogi, vas o času dostave obvestimo. Dostava izdelkov, ki jih ni na zalogi bo v razumljivem času.
Za dostavo izven države Slovenije nas pokličite na telefon 031 602 727 in naročilo oddajte preko telefona ali e-maila: info@dom365.si


Dostavo izdelkov vršimo preko Pošte Slovenija in dostavne službe, na naslov, katerega navedete za dostavo. Prav tako navedite mobilno številko, na kateri ste dosegljivi, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami za predviden čas dostave.
V primeru neuspešnega poskusa dostave, dobite obvestilo o prispeli pošiljki. Z obvestilom lahko dvignete prispelo pošiljko na vaši pošti.
Dostava je mogoča tudi izven Slovenije in se obračuna glede na težo in na kraj dostave.