Način plačila

Način plačila je možen:

  • Plačilo na obroke – z nekaj kliki do nakupa izdelka na obroke na naši strani pod zavihkom Domov ali pri plačilu na blagajni

Financiranje do 84 obrokov

Brez pologa
Do 3.000 eur samo z osebnim dokumentom
Odobreno takoj
Za stranke vseh bank
Brez skritih stroškov
Na spletni trgovini
Možnost plačila na obroke tudi za tujce

  • Spletno bančništvo – znesek naročila plačate preko spletne trgovine z bančnim nakazilom na naš TRR ali  kartico (Mastercard, Visa, American Express).
  • Naročilo po telefonu 031 602 727
  • Plačilo s kartico na obroke s prejemom SMS po dogovoru z vašo banko

Plačevanje s plačilnimi karticami je varno. Za varnost je poskrbljeno z najboljšimi načini za varovanje zaupnih podatkov.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Podatki o dostavi

Dostava izdelkov poteka preko dostavne službe, z dostavnimi vozili podjetja in za določene izdelke osebni prevzem. Po tem ceniku je dostava mogoča samo na naslovih po Sloveniji.

Stroški paketnega pošiljanja:
Paket prejet preko dostavne službe, z dostavnim vozilom podjetja in za določene izdelke z osebnim prevzemom : se plača v spletni trgovini www.dom365.si ob nakupu izdelka ali po predračunu.

Čas dostave izdelkov: v roku 2-49 delovnih dni od oddaje naročila. V kolikor izdelka ni na zalogi, vas o času dostave obvestimo. Dostava izdelkov, ki jih ni na zalogi bo v razumljivem času. V kolikor zaradi različnih razlogov izdelek ne bi bil dostavljen v predvidenem roku, vas o temu posebej obvestimo.

Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe in z dostavnim vozilom podjetja na naslov, katerega navedete za dostavo. Prav tako navedite mobilno številko, na kateri ste dosegljivi, saj vas bo kurir ali dostavljalec lahko poklical in se dogovoril z vami za predviden čas dostave. Dostave, ki jih vršimo preko naše dostavne službe na naslov katerega ste navedli, vas predhodno za dogovor datuma in ure dostave pokličemo po telefonu, ki ste ga ob naročilu navedli.


V primeru dostave s Pošto Slovenije ob neuspešnem poskusa dostave, dobite obvestilo o prispeli pošiljki. Z obvestilom lahko dvignete prispelo pošiljko na vaši pošti.

NAČINI IN ROKI DOSTAVE

Dostavljamo v roku 2–49  dni od dneva prejema naročila odvisno od izdelka.

Dostavo izvajajo zaposleni z dostavnimi vozili (kombiji) ali dostavna služba.

Dostavo izvajamo do vhoda v stanovanjski objekt. V primeru, da do stanovanjskega objekta z dostavnim vozilom ne moremo dostopati, naročilo dostavimo na najbližjo lokacijo od stanovanjskega objekta, do katere dostavno vozilo lahko dostopa.

Izbira točnega datuma dostave ni možna, obstaja pa možnost dogovora o tednu, v katerem bo dostava opravljena.

Vsa naročila dostavljamo po vrstnem redu, kot so prispela, in se trudimo, da naročene izdelke dostavimo v najkrajšem možnem času.

Dostava izdelka se ob nakupu zaračuna v višini glede na težo ali vrednost naročila.