Pozdravljeni v spletni trgovini: www.dom365.si

1. SPLOŠNO

Pogoji poslovanja podjetja Spletna prodaja Alenka Kramar s.p. (www.dom365.si) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za spletno trgovino in za elektronsko poslovanje.
S spletno trgovino www.dom365.si upravlja podjetje Spletna prodaja Alenka Kramar s.p., ki je ponudnik prodaje izdelkov in kupci jih kupujejo.

Podatki o podjetju:

Spletna prodaja Alenka Kramar s.p., Staretov trg 9, 1275 Šmartno pri Litiji

2.  PONUDBA IZDELKOV, ROK DOBAVE IN PREVZEMA

Ponudba izdelkov v spletni trgovini se občasno spreminja zaradi poslovanja preko spleta. V kolikor opazite napako, nas prosim obvestite po elektronski pošti na naslov: info@dom.si
Rok dobave izdelkov, ki so na zalogi, je od 2- 20 delovnih dneh za dostavo na naslov v Sloveniji, edino v primeru, če Pošta Slovenije ali dostavna služba na posamezni dostavni naslov dostavlja kasneje. Za vse ostale izdelke za dostavo na naslove v Sloveniji velja, rok v razumljivem dostavnem roku, za katerega se dogovorimo tudi po telefonu ali elektronskem sporočilu.

3. NAČIN PLAČILA

Način plačila je možen:

  • Plačilo na obroke – z nekaj kliki do nakupa izdelka na obroke na naši strani pod zavihkom Domov

Financiranje do 84 obrokov

Brez pologa
Do 3.000 eur samo z osebnim dokumentom
Odobreno takoj
Za stranke vseh bank
Brez skritih stroškov
Na spletni trgovini
Možnost plačila na obroke tudi za tujce

  • Spletno bančništvo – znesek naročila plačate preko spletne trgovine z bančnim nakazilom na naš TRR ali  kartico (Mastercard, Visa, American Express).
  • Naročilo po telefonu 031 602 727
  • Plačilo po povzetju z gotovinskim plačilom
  • Plačilo s kartico na obroke s prejemom SMS po dogovoru z vašo banko

Plačevanje s plačilnimi karticami je varno. Za varnost je poskrbljeno z najboljšimi načini za varovanje zaupnih podatkov.