Umivalniška enota WH z belimi vrati

Material fronte: LTD plošča

Dimenzije: 37 X 170 X 34,6 CM

Material oboda: LTD plošča

Velikost sestava: kopalniška omarica

Barva: Bela

184,99 

x
20,00 €

Na voljo po naročilu

Šifra: mr2947377 Kategorije: , ,

Opis

Ekskluzivna kopalniška omara E 1702 WH stil in funkcionalnost združena v eno. Eleganten dizajn, aluminijasti ročaji, počasno zapiranje vrat. Izkoristite prostor in dodajte pridih elegance vaši kopalnici.

  • Eleganten dizajn.
  • Optimalno izkoriščanje prostora.
  • Izdelana iz kakovostnih materialov.

Eleganten dizajn in praktična funkcionalnost združena v visoki kopalniški omari E 1702 WH. Ta viseča omara, izdelana iz kakovostnega LTD materiala, ponuja estetsko dovršenost in uporabnost. Aluminijasti zaobljeni ročaji dodajo piko na i elegantnemu videzu in omogočajo enostavno odpiranje vrat. Kombinacija odprte police na sredini omare in zaprti omarici (zgoraj in spodaj),zagotavlja raznovrstnost shranjevanja, ki zadovolji vaše potrebe po urejenosti in stilu.
Za dodatno udobje poskrbi poseben mehanizem, ki omogoča počasno in tiho zapiranje vrat, kar ustvarja prijetno kopalniško izkušnjo brez neprijetnih zvokov. Omara je na voljo v privlačni barvni kombinaciji bele, ki se prilagaja različnim notranjim opremam in slogom kopalnic. Z dimenzijami 370 mm x 1700 mm x 346 mm omara izkorišča prostor na optimalen način, kar je idealno za manjše kopalnice. Dodajte svoji kopalnici pridih elegance in funkcionalnosti s kopalniško omaro E 1702 WH.

Quick Comparison

SettingsUmivalniška enota WH z belimi vrati removeUmivalniška omarica s keramični umivalnikom v beli sijaj barvi removeKopalniška viseča omarica 32 x 40 x 14 cm removeNadpultni umivalnik bel removeKopalniška umivalniška enota UD 60/LM iz litega marmorja removeToaletna omarica Jokej z ogledalom in led lučko remove
NameUmivalniška enota WH z belimi vrati removeUmivalniška omarica s keramični umivalnikom v beli sijaj barvi removeKopalniška viseča omarica 32 x 40 x 14 cm removeNadpultni umivalnik bel removeKopalniška umivalniška enota UD 60/LM iz litega marmorja removeToaletna omarica Jokej z ogledalom in led lučko remove
ImageVsebnik
SKUmr2947377mr316532024042ms2791984st1306186
Rating
Price184,99 175,00 29,00 112,00 235,99 42,00 
Stock

Na voljo po naročilu

AvailabilityNa voljo po naročilu
Add to cart

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

DescriptionMaterial fronte: LTD plošča Dimenzije: 37 X 170 X 34,6 CM Material oboda: LTD plošča Velikost sestava: kopalniška omarica Barva: BelaMaterial: MDF s PVC folijo Velikost: 70X51X45 CM Barva: Bela Material oboda: oplemenitena plošča Umivalnik: Da Material umivalnika: keramična ploščaMaterial: Umetni kamen Barva: Bela
ContentEkskluzivna kopalniška omara E 1702 WH stil in funkcionalnost združena v eno. Eleganten dizajn, aluminijasti ročaji, počasno zapiranje vrat. Izkoristite prostor in dodajte pridih elegance vaši kopalnici.
  • Eleganten dizajn.
  • Optimalno izkoriščanje prostora.
  • Izdelana iz kakovostnih materialov.
Eleganten dizajn in praktična funkcionalnost združena v visoki kopalniški omari E 1702 WH. Ta viseča omara, izdelana iz kakovostnega LTD materiala, ponuja estetsko dovršenost in uporabnost. Aluminijasti zaobljeni ročaji dodajo piko na i elegantnemu videzu in omogočajo enostavno odpiranje vrat. Kombinacija odprte police na sredini omare in zaprti omarici (zgoraj in spodaj),zagotavlja raznovrstnost shranjevanja, ki zadovolji vaše potrebe po urejenosti in stilu. Za dodatno udobje poskrbi poseben mehanizem, ki omogoča počasno in tiho zapiranje vrat, kar ustvarja prijetno kopalniško izkušnjo brez neprijetnih zvokov. Omara je na voljo v privlačni barvni kombinaciji bele, ki se prilagaja različnim notranjim opremam in slogom kopalnic. Z dimenzijami 370 mm x 1700 mm x 346 mm omara izkorišča prostor na optimalen način, kar je idealno za manjše kopalnice. Dodajte svoji kopalnici pridih elegance in funkcionalnosti s kopalniško omaro E 1702 WH.
Umivalniška enota 70 v beli sijajni barvi s keramičnim umivalnikom. Dimenzije: 70 x 51 x 45 cm Material: MDF prevlečen s PVC folijoPreprosta toaletna omarica Julija v beli barvi z ogledalom. Dimenzije: 32 x 40 x 14 cm Omarica je opremljena z ogledalom in vratci, za katerimi so 4 praktični prostorčki za shranjevanje kozmetičnih pripomočkov.Material: Umetni kamen Barva: Bela Dimenzije: 502x120x390 mm

Kopalniški umivalnik

Klasičen umivalnik, ki paše na celotno kolekcijo kopalniških setov ADRK Furtiture.
Umivalniška enota  UD 60 LM  umivalnik je narejen iz litega marmorja.Toaletna omarica Jokej v beli barvi z ogledalom in lučko, opremljena z dvojimi vratci in dvema poličkama. Dimenzije: 59 x 50 x 15 cm Klasična kopalniška omarica z ogledalom je dovolj prostorna za shranjevanje raznih kozmetičnih izdelkov. Znotraj se nahaja tudi vtičnica, zunaj pa je opremljena z lučko, za katero potrebujete sijalko E14 (11 W). Sijalka ni vključena.
WeightNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljo
DimensionsNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljo
Additional information
Blagovna znamka

Trianova

Teža

0

Širina

502

Višina

120

Dolžina

390

Velikost paketa

bigbox