Kuhinjska pipa Dante Milin B62m

Oblika: enoročna
Barva: črna
Način montaže: stoječa
Višina: 35,5 cm
Dolžina do izliva v cm: 17,3
Razred pretoka (l/min): Z – 9
Nivo hrupa (dB): l – pod 20
Garancija: 7 let

75,99 

Na voljo po naročilu

Šifra: 3361197 Kategorija:

Opis

Milin armature v večih barvah popestrijo vsako kuhinjo in ji dajo novo energijo. Stoječa armatura z pretokom do 9 l/min je enostavna za uporabo in montažo.

Enobarvni aranžmaji so še vedno neizmerno priljubljeni. V notranjost prinašajo izrazit in močan kontrastni učinek. Kuhinjski mešalnik Milin se popolnoma prilega temu trendu zahvaljujoč prefinjenemu in šik zaključku z globoko črno barvo. Izdelek se popolnoma ujema z ostalo opremo prostora. Zahvaljujoč skrbni izdelavi iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla tudi ni dovzeten za razpoke ali druge poškodbe, katerih popravilo je drago. Kuhinjska armatura Milin je naložba v sodoben dizajn in okoljsko varnost. Značilnost izdelka je poseben aerator, ki prezračuje curek, kar preprečuje prekomerno porabo vode. Visoko varčnost naprave zagotavlja tudi pretočni razred Z (4-9 l/min), kar vam omogoča razbremenitev gospodinjskega proračuna in veliko cenejše delovanje. Poleg tega kuhinjsko pipo odlikuje tudi popolnoma ekološka embalaža v skladu s politiko ECO Deante. Zahvaljujoč zgornjim lastnostim izdelek ne ogroža narave in je popoln za vsako kuhinjo.

Quick Comparison

SettingsKuhinjska pipa Dante Milin B62m removeKuhinjska pipa Blitz k203/3 FLEX BELA silikonska izlivna cev remove
NameKuhinjska pipa Dante Milin B62m removeKuhinjska pipa Blitz k203/3 FLEX BELA silikonska izlivna cev remove
Image
SKU33611973114824
Rating
Price75,99 128,00 
Stock

Na voljo po naročilu

Na voljo po naročilu

AvailabilityNa voljo po naročiluNa voljo po naročilu
Add to cart

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

DescriptionOblika: enoročna Barva: črna Način montaže: stoječa Višina: 35,5 cm Dolžina do izliva v cm: 17,3 Razred pretoka (l/min): Z - 9 Nivo hrupa (dB): l - pod 20 Garancija: 7 let
ContentMilin armature v večih barvah popestrijo vsako kuhinjo in ji dajo novo energijo. Stoječa armatura z pretokom do 9 l/min je enostavna za uporabo in montažo. Enobarvni aranžmaji so še vedno neizmerno priljubljeni. V notranjost prinašajo izrazit in močan kontrastni učinek. Kuhinjski mešalnik Milin se popolnoma prilega temu trendu zahvaljujoč prefinjenemu in šik zaključku z globoko črno barvo. Izdelek se popolnoma ujema z ostalo opremo prostora. Zahvaljujoč skrbni izdelavi iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla tudi ni dovzeten za razpoke ali druge poškodbe, katerih popravilo je drago. Kuhinjska armatura Milin je naložba v sodoben dizajn in okoljsko varnost. Značilnost izdelka je poseben aerator, ki prezračuje curek, kar preprečuje prekomerno porabo vode. Visoko varčnost naprave zagotavlja tudi pretočni razred Z (4-9 l/min), kar vam omogoča razbremenitev gospodinjskega proračuna in veliko cenejše delovanje. Poleg tega kuhinjsko pipo odlikuje tudi popolnoma ekološka embalaža v skladu s politiko ECO Deante. Zahvaljujoč zgornjim lastnostim izdelek ne ogroža narave in je popoln za vsako kuhinjo.Kuhinjska pipa Blitz K 203/3 Flex za pomivalno korito s silikonsko izlivno cevjo, je primerna za nizkotlačne bojlarje in ima priložebe tri priklopne cevi. Lastnosti kuhinjske pipe Blitz K 203/3 Flex za montažo na pomivalno korito v beli barvi: - Sanitarne in kuhinjske armature BLITZ imajo edinstveno 6 letno garancijo. - Vse armature so izdelane v Slovenij in so 100% testirane. - Perlatorji NEOPERL zmanjšujejo porabo vode do 50%. Pretok vode se ob optimalnih pogojih lahko zmanjša na 7 l /min (osnovni pretok 20 l/min). - Odporne in visoko sijajna kromirana površina. Visoka kvaliteta kromiranih površin podaljša obstojnost armatur, hkrati pa jim doda odpornost na udarce in praske. - Zahvajujoč vodilnemu proizvajalcu kartuš KEROX, so naše armature lahko vodljive. - BLITZ armature so enostavne za vgradnjo. - Armature namenjene vgradnji kjer se uporablja pretočni bojler.  
Blagovna znamka BLITZ
PROSTOR KUHINJA
NAMEN UPORABE KORITO
DRUŽINA FLEX
KOMBINACIJA OSNOVNA
PRETOČNI GRELNIK NE
FUNKCIJE OSNOVNA
NAČIN MONTAŽE STOJEČA
TIP ENOROČNA
WeightNi na voljoNi na voljo
DimensionsNi na voljoNi na voljo
Additional information