+386 31 602 727

Jutranja nega obraza za vse tipe kože

Jutranja nega obraza za vse tipe kože

33.99 

Vsebina: Naravna vlažilna krema za obraz 50 ml in Hidrolat damaščanke vrtnice iz ekološke pridelave 100 ml

Paket vsebuje naravno vlažilno kremo za obraz, ki je dermatološko testirana krema iz 98 % naravnih sestavin in primerna je za dnevno nego vseh tipov kože. Za dodatno vlaženje pa je priložen tudi hidrolat damaščanske vrtnice iz ekološke pridelave.

Kategorije: , ,

Opis

Dovolj navlažena koža je temelj negovanega videza…

Da bo tvoja koža pripravljena na vse izzive, ki jih prinaša nov dan, potrebuje dovolj vlage, saj bo le na ta način ostala zdrava in zaščitena pred vsemi mogočimi vplivi okolja.

Če jo negujemo s primernimi vlažilnim izdelki, bo ostala prožna in lepa. Vlažilna nega je temelj vsega. Temelj, brez katerega ne bo delovalo nobeno ličilo in noben serum, pa naj bo še tako drag …

Obvezna nega vseh tipov kože

Za dobro vlažilno nego moramo poskrbeti ne glede na to, kakšen tip kože imamo. Pri suhi koži in morda tudi pri občutljivi na to še pomislimo, pri mastni pa pogosto ne. A tudi mastna in mešana koža potrebujeta vlago, saj se pogosto zgodi, da ju ravno dobro vlaženje ponovno uravnovesi.

Še posebej, ko gre za nego obraza, pa se je potrebno ustaviti in si vzeti trenutek za razmislek o najbolj primernih izdelkih.

Za popolno jutranjo nego smo zate pripravile paket dveh naravnih izdelkov

1. Korak: Hidrolat damaščanke vrtnice iz ekološke pridelave

Najprej je treba kožo očistiti, potem pa na obraz razpršimo 100 % hidrolat damaščanske vrtnice iz ekološke pridelave, ki koži vrne njen naravni pH in jo navlaži, hkrati pa ne vsebuje alkohola.

Hidrolat damaščanske vrtnice je prozorna vrtnična rožna voda z blagim vrtničnim vonjem. Pridelan je v EU, in sicer iz visokokakovostnih bolgarskih vrtnic, uporablja pa se po čiščenju in nadomešča tonik.

Hidrolat damaščanske vrtnice:

  • vlaži in osveži kožo,
  • poskrbi za optimalen pH,
  • tonificira,
  • pripravi kožo na nadaljnjo nego.

Glavna naloga hidrolata je dodatna hidracija oz. vlaženje, obenem pa z njim dodatno očistiš ostanke, ki si jih morda predhodno pri čiščenju izpustila. Koža bo po uporabi pripravljena na nadaljnjo nego s kremo.

Uporaba: Obraz očisti in ga poprši s 100 % hidrolatom damaščanske vrtnice iz ekološke pridelave.

 

2. Korak: Naravna vlažila krema za obraz

Tako kot moramo poskrbeti, da spijemo dovolj tekočine in poskrbimo za vlaženje telesa od znotraj, tako moramo poskrbeti tudi za vlaženje zunanjih plasti kože. Pri čemer si lahko pomagamo z vlažilno kremo za obraz.

V Malinci se lahko pohvalimo s podatkom, da je kar 98 % vsebine Malincine naravne vlažilne kreme resnično naravne in za prav vsako od sestavin lahko dokažemo, da je blaga, nestrupena, do kože prijazna in da nudi optimalno vlaženje in zaščito kože. Je tudi dermatološko testirana, vsaka od sestavin pa je v kremi z razlogom.

Naravna vlažilna krema za obraz: 

  • nudi dolgotrajno vlaženje in odlično nego,
  • uravnoveša delovanje kože,
  • njena lahka tekstura se hitro vpija in ne pušča mastnega občutka,
  • primerna je za čisto vse tipe kože, tudi občutljivo,
  • primerna tako za ženske kot tudi za moške,
  • tako nežna, da jo lahko uporabljajo tudi mladostniki.

Vlažilna krema je plod več mesečnega sodelovanja s strokovnjaki in zato zagotavlja varnost in učinkovitost, kot jo lahko nudi le sodelovanje narave in ekspertov, ki se zavedajo, kaj je resnično dobro.

Nežne sestavine kreme so bile izbrane skrbno in natančno, da bi dobro vlaženje in kar se da odlično nego nudile čisto vsem tipom kože. To pomeni, da krema ne maši por, njena lahka tekstura pa se hitro vpije, ne pušča mastnega filtra na koži in zagotavlja popolno ravnovesje kože.

Uporaba: Ko je koža navlažena s hidrolatom, na dlan iztisnemo kremo – količina naj ustreza velikosti kovanca. Ta količina mora zadostovati za obraz, vrat in dekolte. Če jo nanašamo samo na obraz, je dovolj količina v velikosti grahovega zrna. Kremo enakomerno vmasiramo v kožo obraza.

Oba izdelka sta odlična podlaga za dnevna ličila, ki bodo dlje časa izgledala sveže, saj bo koža navlažena, dodobra nahranjena in pripravljena na izzive, ki ti jih bo prinesel nov dan.