Garderobna omara Nomad ND-01

Velikost: 920 mm 500 mm  1960 mm

Material: laminirana iverna plošča, 16 mm

Barva: gorski pepel/črna

356,00 

x
20,00 €

Na voljo po naročilu

Opis

Dvovratna omara z drogom in policami je odlična rešitev za tiste, ki cenijo organiziranost in stil v svoji sobi. Ne glede na to, ali potrebujete prostor za shranjevanje vaše kolekcije oblačil ali želite organizirati dodatke, bo omara ND-01 izpolnila vsa vaša pričakovanja. Zasnovana je bila z mislijo na maksimalno funkcionalnost in estetiko. Njena trdna konstrukcija iz visokokakovostnih materialov zagotavlja vzdržljivost in dolgotrajno uporabo. V notranjosti omare nameščen šank omogoča priročno obešanje oblačil, številne police pa dodaten prostor za shranjevanje torb, čevljev ali drugih dodatkov. Nomad je kolekcija, ustvarjena za ljubitelje minimalističnega dizajna in nestandardnih rešitev. Sodoben značaj ima kombinacija gornika, črne in grafitne protisolne zasteklitve.

Quick Comparison

SettingsGarderobna omara Nomad ND-01 removeGarderobna omara ozka Inez Plus reg 3 removeGarderobna omara z drsnimi vrati Mateo pepelnata removeOgledalo Moka removeGarderobna omara z drsnimi vrati Luis 250 removeGarderobna omara z drsnimi vrati Oslo pepelnata remove
NameGarderobna omara Nomad ND-01 removeGarderobna omara ozka Inez Plus reg 3 removeGarderobna omara z drsnimi vrati Mateo pepelnata removeOgledalo Moka removeGarderobna omara z drsnimi vrati Luis 250 removeGarderobna omara z drsnimi vrati Oslo pepelnata remove
Image
SKU50092582409237082500574724089
Rating
Price356,00 115,00 569,00 205,00 684,00 389,00 
Stock

Na voljo po naročilu

Na voljo po naročilu

Na voljo po naročilu

Na voljo po naročilu

Na voljo po naročilu

AvailabilityNa voljo po naročiluNa voljo po naročiluNa voljo po naročiluNa voljo po naročiluNa voljo po naročilu
Add to cart

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

Dodaj v košarico

DescriptionVelikost: 920 mm 500 mm  1960 mm Material: laminirana iverna plošča, 16 mm Barva: gorski pepel/črnaDolžina: 800 mm Širina 500 mm Višina 2010 mmMaterial: Iveral, ogledalo Barva: PepelnataMaterial: Iverna plošča prekrita s folijo temno hrastovo folijo. Barva korpusa in frotna: temni hrast Mehanizem mehkega zapiranjaVelikost: 2540 mm   620 mm   2170 mm Material: iveral Barva: belaMaterial: Iveral, ogledalo Barva: Pepelnata
ContentDvovratna omara z drogom in policami je odlična rešitev za tiste, ki cenijo organiziranost in stil v svoji sobi. Ne glede na to, ali potrebujete prostor za shranjevanje vaše kolekcije oblačil ali želite organizirati dodatke, bo omara ND-01 izpolnila vsa vaša pričakovanja. Zasnovana je bila z mislijo na maksimalno funkcionalnost in estetiko. Njena trdna konstrukcija iz visokokakovostnih materialov zagotavlja vzdržljivost in dolgotrajno uporabo. V notranjosti omare nameščen šank omogoča priročno obešanje oblačil, številne police pa dodaten prostor za shranjevanje torb, čevljev ali drugih dodatkov. Nomad je kolekcija, ustvarjena za ljubitelje minimalističnega dizajna in nestandardnih rešitev. Sodoben značaj ima kombinacija gornika, črne in grafitne protisolne zasteklitve.Material: laminirana plošča Barva korpusa: temen pepel Barva fronta: pepelMaterial: Iveral, ogledalo
Barva: Pepelnata

Dimenzije: 2000x2000x620 mm

Garderobne omare so zelo pomemben del vašega doma, ker prevladujejo ne le na videz, temveč nudijo tudi prostornost. Garderobno omaro Mateo odlikuje zelo eleganten dizajn z posebnim bleščečim črnim vložkom, ki obenem ponuja tudi zelo veliko prostora za shranjevanje z visečimi stojali in policami.

Omara je izdelana iz 16mm iverala.

Omara se odpira in zapira z drsnimi vrati, ki jih odlikujejo aluminijaste tirnice.

Z omaro prejmete ogledalo, obešalno palico in velike police. Navodila za montažo so vključena.

Material: Iverna plošča prekrita s folijo temno hrastovo folijo.
Barva korpusa in frotna: temni hrast
Mehanizem mehkega zapiranja

Dimenzije: 1150x930x110 mm

Ogledalo Moka s širokim okvirjem.

Okvirji in fronte spalnici Moka so narejene iz visokokakovostnih folijskih ivernih plošč, okrašene pa so v barvah belega pepela ali efekta oglja.

Obvezno Sestavljanje

DODATNE INFORMACIJE:
Garderobna omara z drsnimi vrati Luis 250 je stilsko dovršen in funkcionalen kos pohištva, ki bo odlično dopolnil vašo spalnico. Omara je na voljo v kombinaciji bele barve s sivimi vstavki, kar ji daje sodoben videz. Glavne značilnosti garderobne omare Luis:
  1. Drsna vrata: omara je opremljena s sistemom drsnih vrat, ki omogočajo enostaven dostop do garderobe in prihranijo prostor v sobi.
  2. Ogledalo: na sprednji strani omare se nahaja ogledalo, ki ne samo estetsko dopolnjuje videz omare, temveč tudi optično poveča prostor in je praktično za vsakodnevno uporabo.
  3. Predali: omara vključuje predale, ki nudijo dodaten prostor za shranjevanje manjših predmetov in dodatkov, s čimer vam pomagajo ohraniti red in organiziranost.
  4. Police: poleg predalov omara vključuje tudi police, ki omogočajo shranjevanje oblačil, čevljev ali drugih osebnih predmetov na urejen in pregleden način.
Garderobna omara Luis je praktična izbira za tiste, ki iščejo prostorno in lepo oblikovano pohištvo za shranjevanje svojih oblačil in drugih osebnih predmetov. S svojim modernim videzom in funkcionalnostjo bo zagotovo popestrila in organizirala vašo spalnico ter vam nudila prijeten prostor za vsakodnevno uporabo.
Material: Iveral, ogledalo
Barva: Pepelnata

Dimenzije: 1000x2000x620 mm

Garderobne omare so zelo pomemben del vašega doma, ker prevladujejo ne le na videz, temveč nudijo tudi prostornost. Garderobno omaro Oslo odlikuje zelo eleganten dizajn, ki obenem ponuja tudi veliko prostora za shranjevanje z visečimi stojali in policami.

Omara je izdelana iz 16mm iverala.

Omara se odpira in zapira z drsnimi vrati, ki jih odlikujejo aluminijaste tirnice.

Z omaro prejmete ogledalo, obešalno palico in velike police. Navodila za montažo so vključena.

WeightNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljo
DimensionsNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljoNi na voljo
Additional information
Blagovna znamka

Trianova

Teža

0

Širina

2000

Višina

2000

Dolžina

620

Velikost paketa

bigbox

Blagovna znamka

Trianova

Teža

0

Širina

1150

Višina

930

Dolžina

110

Velikost paketa

bigbox

Blagovna znamka

Trianova

Teža

0

Širina

1000

Višina

2000

Dolžina

620

Velikost paketa

bigbox